Website bouw

Op basis van Fur Data's visie en gebruik makend van onze V.I.S.I.O.N. - strategie worden nog steeds de websites gebouwd.
V.I.S.I.O.N. is een afkorting van Vindbaarheid, Interesse, Snelheid, Interactie, Originaliteit en Navigatie.

Vindbaarheid
Het overgrote deel van je bezoek is afkomstig uit diverse zoekprogramma's. Google is daarbij zonder meer de hoofdrolspeler.
In het verleden was het een kwestie van aanmelden, het inbouwen van een goede beschrijving en het maken van zoekwoorden, voldoende. Met de zogenaamde "Search Engine Optimalisation" - eisen is het tegenwoordig een specialisme geworden. De laatste versie van het FurCMS Frameless Content Management Systeem is herschreven op basis van de nieuwe richtlijnen van Google om een hogere ranking te bewerkstelligen. Koppelingen met social media verhogen ook de naamsbekendheid en vindbaarheid van de website.

Interesse
Jaren geleden was het een rage om een introductie filmpje op de hoofdpagina te plaatsen. De meest gebruikte button was dan ook "skip intro".
Zowel tekst als beeldmateriaal moeten aansprekend zijn, duidelijk en vooral goed geïllustreerd. Een evenwichtige opbouw van de vele toepassingsmogelijkheden van de website zorgt ervoor dat de bezoeker geïnteresseerd raakt en langer blijft.

Snelheid
Een goede programmering bepaalt onder andere de snelheid van de opbouw van een webpagina. Maar een snelle hosting van uw website is tegenwoordig onontbeerlijk. Onze vaste hostingpartner Byte maakt gebruik van clustertechnologie en door de snellere en stabiele hostingtechniek, stijgt de website in zowel rating als ranking.
 
  Interactie
Een groot begrip, maar het is geen web 2.0 geworden.
Het begint nu al met de informatie aanvraag door middel van formulieren. Het is nu vanzelfsprekend dat we direct een automatisch antwoord ontvangen als we iets insturen. En met de belofte dat er gereageerd gaat worden. Koppelingen met database vol met informatie voor de gebruiker zijn ook van toepassing. Of de "call me" of "chat"  functionaliteit. Maar dat doet wel een beroep op uw organisatie.

Originaliteit
Met een heldere, duidelijke en effectieve lay-out wordt een website vormgegeven.
Een ontwerp die past bij bij de huisstijl onze relatie.
De tijd van heel veel (overbodige) grafische trucs hebben we al een tijdje achter ons gelaten. Tegenwoordig is veelal mooi beeldmateriaal dat tot de verbeelding doet spreken.

Navigatie
De structuur en de overzichtelijkheid vormen de ruggengraat van een website.
Via de zogenaamde hoofdingang moet duidelijk zichtbaar zijn naar welke onderwerpen de bezoeker op zoek kan. Uiteraard dienen de overige webpagina's ook te zijn voorzien van een duidelijk structuur. Een sitemap of een intern zoekprogramma kunnen daarbij een hulpmiddel zijn.
Een zoekprogramma toont de webpagina's die overeenkomen met de gevonden zoekwoord(en) en dat hoeft dus niet de "home page" te zijn.
  Fur Data thuis in webdesign en websitebouw

21 jaar webdesign
Effectieve internet communicatie