In 1 klik op Social Media

U bent met één of meerdere social media accounts actief. En uiteraard wilt u graag uw bedrijfsnieuws delen met uw huidige en toekomstige volgers.

U gaat voortvarend aan de slag op Twitter, Facebook, Linkedin en andere social media platforms en u constateert al snel dat er heel veel dubbel werk is en dat dit ook veel tijd kost. Uw activiteiten op social media zullen op den duur gaan afnemen door het vele werk. U vraagt zich af, kan het niet gemakkelijker?

Dat kan zeker

Met de Fur CMS Social Media Management Module plaatst u in één klik al uw nieuws in tekst en bijbehorende afbeelding(en) op de gewenste social media platforms.

Eenvoudig, snel en effectief
In een overzichtelijk werkblad (dashboard) plaatst u uw social media bericht en vinkt u de afbeelding(en) aan.
U maakt een keuze op welke social media platform u het wilt plaatsen en na één klik op de button "uitvoeren" wordt het probleemloos geplaatst.
U ontvangt natuurlijk de reacties en berichten via de u bekende en vertrouwde social media kanalen.
  Beveiliging
De Fur CMS Social Media Management module is gerealiseerd op basis van de instructies van de social media platforms (de zogenaamde API - Application Programming Interface). Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden niet in het systeem opgeslagen, maar u geeft via de officiële tools van de platforms toestemming om berichten via het Fur CMS social media Management module te publiceren. Wel zo handig!

Op maat gemaakt
De Fur CMS Social Media Management Module wordt op maat voor u ingeregeld.

Updates
Niets is zo veranderlijk als het gebruik van het internet. Omdat wij dagelijks werken met onze social media tools, constateren we waarschijnlijk als eerste als er veranderingen en/of updates zijn. En die passen we dan gelijk aan, zodat u enthousiast en voortvarend aan de slag kunt blijven gaan.
  In een klik op Social Media

Voordelen op een rij
Widgets and Gadgets