Al een tijdje op het internet ...

Even een korte terugblik ... toen Internet in 1992 in Nederland geïntroduceerd werd, begon Fur fotografie met het ontwikkelen van company websites. In 1993 kwam Fur fotografie met een eerste commerciële website.

Internet en het World Wide Web waren toen nog niet massaal bekend bij het grote publiek. Als één van de eersten experimenteerde Fur fotografie veel met de technische mogelijkheden. In deze pioniersfase zijn de bouwstenen gelegd voor de huidige kennis en expertise.

Fur fotografie ging gestaag door met de ontwikkeling. Vanaf 1994 kwamen er steeds meer klanten bij die een commerciële website wilden. Na de realisatie van diverse succesvolle websites werd in 1996 Fur Data opgericht, met als core-business het adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites voor het bedrijfsleven. Fur Data groeide voorspoedig en de klanten waren tevreden. Door mond-op-mond reclame en natuurlijk het succes van onze eigen website bleef de orderportefeuille goed gevuld.
 
  In 1996 moest er een keuze worden gemaakt. Om onze relaties goed te kunnen blijven bedienen en om ons te blijven onderscheiden in de markt, hadden we veel meer vakmensen nodig. Het aannemen van personeel was één mogelijkheid. Een andere strategie was samenwerking in een netwerkorganisatie van specialisten. We hebben gekozen voor deze laatste optie en dat resulteerde uiteindelijk in de oprichting van de Fur Group. Hierdoor hebben we onze orderportefeuille kunnen vergroten, terwijl we wel dezelfde hoge kwaliteit bleven bieden. Alle partners van de Fur Group zijn immers ondernemingen die vakkennis hoog in het vaandel hebben staan!

In 2014 bestond Fur Data | Fur Group 20 jaar en nog altijd gaan we door met de werkzaamheden die we in 1994 zijn gestart. Het aanbod van producten is wel flink uitgebreid en onze ervaring is alleen maar groter geworden.

Ons werkveld is hetzelfde gebleven: internet en communicatie.
 
  Fur Data website archief
Fur Data | 1995-1998

Home
Visie van Fur Data